Inchirieri echipamente

Ski & Snowboard

 

 

 

 

in Poiana Brasov 

Inchirieri echipamente de Ski & Snowboard Poiana Brasov

Cine Suntem ?

Centrul de inchirieri echipamente de ski si  snowboard din Poiana Brasov situat în centrul statiunii Poiana Brasov, la parterul Pensiunii Casa Emil, vis-a-vis de Restaurantul Vanatorul.

Intr-o zona de maxim interes pentru pasionații de schi, la o distanta egala, dar nu departe de cele doua telecabine ce deservesc Vf. Postavaru si la 2-3 minute de partia de incepatori Bradul.

Echipa R&J Ski își propune să ofere iubitorilor de ski spre inchirere cele mai bune echipamente la cele mai bune prețuri.

Echipamente de schi

pentru toate nivelurile,  de la incepatori la experti (race ski), echipamente VIP. Dimensiunile claparilor sunt de la cea mai mica marime de copii, pana la cea mai mare de adulti.

Oferim de asemenea spre inchiriere manusi , ochelari, cagule si casti de protectie.

Inchirieri ski & snowboard

 

*** Ski Shuttle bus FREE!!! ***

Inchirieri echipamente Ski & Snowboard Poiana Brasov

Ce stiu expertii ?

La școlile de schi puteți închiria cele mai bune echipamente de schi. Acest lucru este valabil și pentru R&J - Ski & Snowboard Rental, unde echipa R&J  se asigură că numai schiuri de top sunt oferite spre inchiriere.

Este de la sine înțeles că echipa noastră va avea grijă de întreținerea profesionala a echipamentului ( ceruire ascutire canturi ) și setarea perfectă a legăturilor dumneavoastră de schi.

Personalul R&J

te indruma in alegerea echipamentului potrivit in functie de nivelul si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.

Schiuri atragatoare pentru copii, cu marimi de la 67 cm numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

Pentru adolescenti, adulti si cei mai experimentati, oferim schiuri de ultima generatie.

INCHIRIATI ECHIPAMENTE DE SKI & SNOWBOARD DE LA

R&J SKI SCHOOL / SKI RENTAL

ASTFEL VA VETI IMBUNATATI PERFORMANTA !

Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport, de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare. Servisam schiurile ori de cate ori este nevoie.

Clientii trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei.

Confortul si siguranta clientilor nostri este o prioritate pentru noi.

Inchirieri echipamente Ski Snowboard Poiana Brasov

Te-am Facut Curios?

Scroll to Top